Vi räddar världen - vad gör du?

I denna blogg kan du följa ett gäng studenter från Högskolan i Jönköping. Vi studerar Internationellt arbete med inriktning Globala studier. Just nu befinner vi oss på olika ställen i världen på praktik, så häng med på våra olika äventyr!

Same same but different.

Publicerad 2013-03-03 21:27:37 i Israel-Palestina

 
Vi fyra tjejer i Palestina har haft en så gott som exakt likadan dag som grabbarna som bloggade före oss. Städning verkar vara något som man gör när man flyttar in och inte när man flyttar ut. Vi har träffat många trevliga människor, speciellt handledare på Wiam, Zoughbi, som sprungit med internetkoder, frukt och filtar till oss för att vi ska känna oss hemma. Vi träffade även en av hans vänner i affären där vi handlade städprodukter, pasta och bröd, som kunde säga tack så mycket på svenska, vilket var roligt. Nu börjar vi komma i ordning och ska snart gå och lägga oss för en tidig dag i morgon. Efter krånglande med internet som bara fungerar när man står i köksfönstret, förhoppningsvis något som kommer kunna åtgärdas, så hoppas vi att detta inlägg når våra trogna läsare. På bilden ser ni utsikten från vår balkong här i Betlehem!
 
Ni vet väl att Gud skapade vattenpipan på den tredje dagen.

Kommentarer

Postat av: David

Publicerad 2013-03-03 22:03:08

Ja, nätet når ut till Sverige: Vattenpipan, var Gud narkoman, Jag trodde bara han drack rödvin. Svenska språket funkar överallt. Ha det bra imorgon.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela