Vi räddar världen - vad gör du?

I denna blogg kan du följa ett gäng studenter från Högskolan i Jönköping. Vi studerar Internationellt arbete med inriktning Globala studier. Just nu befinner vi oss på olika ställen i världen på praktik, så häng med på våra olika äventyr!

Happy Holi!

Publicerad 2013-04-02 13:43:00 i Indien

Namaste!
 
Vi i Indien lever aven om var uppdatering varit lite smatt obefintlig, ber om ursakt for detta! Har kommer i alla fall en liten update fran oss:
 
Vi flyttade forra veckan fran centrala Pune och BAIFs huvudkontor 1 timma ut pa landsbygden till WAIT FOR IT: ett Ashram! Och vad ar da ett Ashram undrar ni sakert, sammanfattningsvis ar det ett halsohem som Gandhi startat tillsammans med skaparen av BAIF. Har kan ni lasa mer. Hit kommer manniskor av flera olika anledningar men de flesta verkar vara har for att ga ner i vikt och bli mer halsosamma. Halva gruppen borjar varje morgon med yoga vid 6 och fortsatter sedan dagen med nyttig mat och mangder av frukt. Tone som skriver trivs otroligt bra med detta upplagg som nastan vager over fortsatt stenharda sangar och kalldusch med hinkar! 
 
Igar var aven forsta dagen vi gjorde nagot vettigt med organisationen da vi fick folja med pa ett stormote for de self help groups nagra av oss ska skriva uppsats om och vi andra hoppas sjalvklart ocksa insupa inspiration och lardomar fran dessa starka och fantastiska kvinnor. 
 
Forutom att arbeta pa vara uppsatser har vi underhallt oss med firande av Michaela i helgen med dunderlunch och Bollywoodfilm (AWESOME) samt festivalen Holi!
 
Har kommer lite bilder fran varat Holi-firande. Holi ar en festival (festival of colours) som pagar i flera dagar. I och med Holi firar man ankomsten av varen och aven godhetens segrande over ondskan. Holi firas med att mota nya manniskor genom att kasta farg pa varandra. 
 
Innan
 
Den vackra fargen.
 

 
 
 
Och efter.
 
Pussar fran ett hett Indien.

Kommentarer

Postat av: johanna ekman

Publicerad 2013-04-02 16:22:43

INDIEN uppdatering, tjoho! Vilket roligt firande!!! Och jag avundas er som bor så som ni gör, njut även fast det är hårt! pUSS

Postat av: Johannes in tha class!

Publicerad 2013-04-02 21:14:57

KUL att ni fick uppleva Holi :) NAJS!

Postat av: Unni Bunni Sydafrika

Publicerad 2013-04-03 08:43:46

Hej färgglada indier!

Vad roligt, jag var på ett Holi-firande när jag bodde i London, helt hysteriskt, gissar att orginalet är tusen gånger galnare! Fint att se er, vilka snygga kläder! VILL HA!

Stor kram från oss med hagelstorm och typ 10 grader

Postat av: Marie, Bosnien

Publicerad 2013-04-03 16:50:49

Snyggt tjejer!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela