Vi räddar världen - vad gör du?

I denna blogg kan du följa ett gäng studenter från Högskolan i Jönköping. Vi studerar Internationellt arbete med inriktning Globala studier. Just nu befinner vi oss på olika ställen i världen på praktik, så häng med på våra olika äventyr!

Hemlängtan i lilla Betlehem

Publicerad 2013-03-12 22:56:42 i Israel-Palestina

Ikväll har verkligheten och diskussioner kring allt mellan himmel och jord smugit sig på oss (Becky, Johanna och Mia) i vår lilla lägenhet här i Betlehem. Några tårar har fallit pga. olika detaljer som i vanliga fall inte hade gjort någonting alls. Men just idag så har det varit extra tuff, för idag kom den undermedvetna hemlängtan och känslorna bubblade upp hos oss. Finns inte så mycket mer att skriva om just idag eftersom vi är något ofokuserade och utmattade. Men det blir säkert mer att berätta efter imorgon då vi ska få storbesök av en grupp på ca 116 personer på Wi'am. Håll tummarna för oss!
 
Ni vet väl att Gud på den tionde dagen skapade guacamole och på den elfte KitKat och (idag) på den tolfte dagen skapade han Skype för att låta alla oss fattiga studenter hålla kontakt med våra underbara människor därhemma.

Kommentarer

Postat av: Marie Andersson- Bosnien

Publicerad 2013-03-13 20:48:58

ooh, hemlängtan är nog något vi alla brottas med. Härligt att ni tar upp det iaf så man får känna att man inte är ensam. Min taktik denna resa har varit att inte tänka på det, funkar sådär :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela